"Marknadsföring utan budget"

"Marknadsföring utan budget" är en föreläsning om marknadsföring och entreprenörskap med Daniel Glantz-Persson. Daniel är grundare för högtidsdagen Bulle med Bullens dag som han under två år gjorde ett lokalt fenomen till att bli nationell. Han har en förmåga att skapa rubriker av projekt han åtar sig och bygger sin föreläsning på hur du och ditt företag kan marknadsföra sig utan en krona i budget.
   Daniel berättar om hur kommunikation baserat på engagemang fungerar samt om vikten av att tro på dig själv och ditt projekt. 

- Marknadsföring handlar om att maximera din spridning kontra din budget. Då måste du ha ett koncept och en strategi som säljer sig själv. Det kan låta som sunt förnuft i vilket öra som helst men det är här många, väldigt många gör fel. Kommunikation handlar om att prata med människor. Men för att förstå kommunikation, måste vi förstå människor. När vi förstår människor, blir marknadsföring ganska enkelt. 

”Daniel har otroligt lätt för att bli omtyckt av många. Egentligen alla som träffar honom. Han har en genuin glädje kombinerat med energi och utstrålning som är lätt att ryckas med i och gilla.”

- Dennis Westerberg, Föreläsare, Inspiratör och Karnevalsgeneral

”Din energi och inspiration, dina erfarenheter från andra delar av världen, dina värderingar, dina sammanfattningar samt vikten av ett personligt varumärke är fantastiskt. Du har satt avtryck för resten av våra liv Daniel. Med glantziga ögon vill jag avsluta med att säga ett stort TACK.”

- Nils Jönsson, Utbildare och Instruktör - KSU

"Konsten att lämna avtryck"

"Konsten att lämna avtryck" är en energisk livshistoria där Daniel på mindre än en timme förmedlar om att tänka stort, do some crazy shit och leva det liv man tror på.

 Daniel delar, med sitt eget liv som utgångspunkt, om vikten att leva det liv man själv vill och tror på. Han inspirerar sina åhörare att tänka stort, att aldrig nöja sig och att alltid tänka på att; på ett eller annat sätt, om så endast för en person, så lämnar man alltid ett avtryck.

Daniel är glädje och energi personifierad och inspirerar genom att ärligt förespråka hans nycklar till framgång. Det utlovas många skratt varje gång Daniel intar en scen.

Foto: Inspirationals.se
Foto: Inspirationals.se
urval av genomförda Föreläsningsuppdrag
Eventkoordinator, yh landskrona//handelsakademin, yh malmö
frukostklubben, marknadsföreningen hbg//forza of sweden
Forza summer//forza academy//ksu barsebäck//helsingborg sportgymnasium//kulturhotellet helsingborg//cityidrott landskrona
design&construction college//filbornaskolan//landskrona stad
//thoren business school//inspirationals//ung drive