Urval av case

Ica kvantum - sommarfest

ICA Kvantum gav Knut-Astrid Event uppdraget att arrangera företagets årliga sommarfest för all sin personal. Kvällen bjöd på ett franskt tema med mat och aktiviteter inspirerat av Frankrike. 
   I efterhand har kvällen fått enormt mycket eloge av gästerna då vi inte bara hade fler antal gäster än någonsin utan också mest beröm för en personalfest hittills.

 City Gross - Grillturné 

På uppdrag av United Media Group Öresund har Knut-Astrid Event ansvarat för produktionen av City Gross  grillturné under våren/sommaren 2016 med fokus på det södra teamet i Skåne dit grillturnén gästat samtliga butiker i Skåne samt externa event såsom Skånes Matfestival i Brösarp.

 Air Wipp Challenge 2015 

Foto: Oskar Bakke
Foto: Oskar Bakke

Air Wipp Challenge är VM i freerunning/parkour och genomfördes i Helsingborg Arena den 4 december 2015. Knut-Astrid Event hade ansvar för scenproduktion och de tävlande atleter som i finalen gjorde upp om VM-titeln. 

Foto: Oskar Bakke
Foto: Oskar Bakke

 landskronakarnevalen 

Landskronakarnevalen är Sveriges största karneval och inträffar sista helgen i juli. Knut-Astrid Event har under 2012, 2013 och 2015 varit med under planering, etablering, genomförande och utvärdering av karnevalen med ansvarsområden inom sponsring (2012), Informationsbodar (2012), scenproduktion (2013/2015), städning (2013) och säkerhet (2013/2015)

 Helsingborgs if 

Foto: Anna Berg
Foto: Anna Berg

Helsingborgs IF spelar 15 hemmamatcher på arenan Olympia i Helsingborg men jobbar även med event och aktiveringar under hela året. Knut-Astrid Event har under återkommande år tagit sig an uppdrag på HIF för att leda och stötta olika typer av aktiveringar och event såsom sponsoraktiveringar, företagsevent, barnevent och matcharrangemang. 

Foto: Anna Berg
Foto: Anna Berg

 Eskilscupens invigning 

Eskilscupen är en av Sveriges största fotbollsturnering och lockar tiotusentals ungdomar till Helsingborg under augusti månad. Under 2015 fick Knut-Astrid Event uppdraget att leda och hålla i invigningen av Eskilscupen i Grytan, Helsingborg.

Foto: Hd.se
Foto: Hd.se

Knut-Astrid har en förmåga att både se vad som behövs göras och se till att det blir
gjort - Antingen genom att handfast själv lösa situationen eller att instruera någon annan att göra det. En unik förmåga hos honom är hans sätt att få människor runt omkring honom att skratta och därmed arbeta bättre tillsammans.

Emma Jungmark, Evenemangsansvarig på Helsingborgs IF

Knut-Astrid är mångsidig och har bred erfarenhet från event inom flera olika branscher. Hans positiva energi gör honom till en nyckelperson för ett väl fungerande team. Han är otroligt lojal och har hög arbetsmoral.
Sebastian Swärd, Creative Director på The Why Land, tidigare Logistikansvarig Landskronakarnevalen